Webshop Keurmerk

FAQ

Hieronder vindt u antwoord op onze meest gestelde vragen.
 

Betaalmogelijkheden

Ideal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hier kunt u meer informatie vinden over betalen met Ideal.

Paypal
Met PayPal betaalt u snel en veilig online. U kunt PayPal gebruiken om te kopen en te verkopen. PayPal beschermt u tijdens het online winkelen.

Hier kunt u meer informatie vinden over betalen met Paypal.


Rembours
U kunt uw bestelling onder rembours betalen. In dat geval dient de betaling contant te worden voldaan bij aflevering van uw bestelling. De kosten voor betaling onder rembours bedragen  € 15,83 van 0 to 10kg en € 20,00 van 10 tot 30kg . Wij brengen dan geen verzendkosten in rekening. Als u meerdere artikelen heeft besteld, zullen deze in op voorraad tegelijk geleverd worden.

Treft de postbode u niet thuis, of heeft u het gehele bedrag niet bij de hand, dan krijgt u van de postbode een kennisgeving in de bus. Het pakket wordt dan voor u klaargelegd op een postkantoor bij u in de buurt. U kunt het dan nog twee weken lang ophalen. Op het postkantoor kunt u vrijwel altijd ook met PIN voor uw bestelling betalen.
 

Retourmogelijkheden

Uw bestelling ruilen

Indien u een product online bij ons aanschaft, valt u aankoop onder de wet “koop op afstand”. In dit geval heeft u recht op het herroepingrecht. Dit betekent dat u al uw aankopen altijd binnen veertien dagen, zonder opgaaf van reden, aan ons terug mag sturen. Uitgezonderd hiervan zijn op maat gemaakte producten.

U kunt een retourformulier invullen op onze site bij retouren

  1. U vult u de velden in.
  2. U dient de goederen indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking en onbeschadigd retour te sturen
  3. Retouren dienen verstuurd te worden met TNT d.m.v. een TNT pakketzegel (verkrijgbaar bij het postkantoor)


Onze gegevens
Theekoffiekado.nl
T.a.v. Afd. retouren
Cezannehof 50

1682 XE Hoorn

Enkele voorwaarden

  1. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening    
  2. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren.
  3. De op maat gemaakte artikelen vallen niet onder dit herroepingsrecht omdat deze speciaal voor u gefabriceerd worden.
     

Verzendkosten
Theekoffiekado streeft ernaar om elk pakket tegen zo laag mogelijke kosten te versturen en wij hanteren hiervoor de volgende tarieven:

- 0 tot 100 gram: € 1,90
- vanaf 100 gram: € 5,75
 
FRANCO / GRATIS VERZENDING
- Bij bestellingen boven de € 50,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.