Webshop Keurmerk

Pu Erh Orange Royal

Pu Erh Orange Royal
Merk: Theekoffiekado.nl
Model: Pu Erh Orange Royal
Prijs: € 4,99

Beschikbare opties:


* gewicht:
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   

Ideale thee om de overtollige kilo's kwijt te raken en de eetlust te verminderen. Wordt door velen gezegd. Deze gefermenteerde thee is zacht van smaak en afkomstig uit China. De thee heeft een bijzondere smaak van een aangename vruchtige sinaasappel.
Samenstelling: Pu Erh, Lapacho, Citrusschil, Aroma.

Dit is de ideale thee om af te vallen. Kent u het trucje al van deze thee? We gaan het zo vertellen. Door de toevoeging van Lapacho (boomsoort) heeft deze thee meerdere geneeskundige krachten wordt beweerd. Het heeft een gunstige werking op migraine en chronische pijnen, het sterkt het hart en de bloedsomloop en bevordert een gezonde slaap. Maar de Pu Erh wordt vooral gebruikt als afslank middel. En het werkt wordt beweerd, door vele klanten van ons door het trucje toe te passen. Voor het trucje komt u naar onze markten of u belt ons, en dan zullen wij het trucje vertellen. De verse Orange zorgt voor een lekkere smaak.

Om een ideale werking te krijgen van de Pu Erh thee, dient u eerst het water te koken, af te laten koelen tot 80 graden, deksel van de waterkoeler openen zodat de stoom verdwijnt, en vervolgens 2 tot 4 minuten te laten trekken. Doet het langer dan wordt de thee te sterk en verliest het zijn werking. Voor een kopje gebruikt 2 theelepels.  

Vandaag voor 16.00 besteld! Morgen in huis.