Webshop Keurmerk

Anijs Thee

Anijs Thee
Merk: Theekoffiekado.nl
Model: Anijs Thee
Prijs: € 3,99

Beschikbare opties:


* gewicht:
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   

Een lekkere frisse zwarte thee. Je krijgt er een erg gezond gevoel van. De anijs smaak is niet erg overheersend, eerder subtiel verfrissend. Smaak: Anijs. Zwarte thee en aroma.

Wie kent nog de stelling van Pythagoras (wiskunde)? Zelfs Pythagoras vond de anijs thee een echte lekkernij. Al in de romeinse tijd werd beweerd dat anijs thee een geneeskrachtige werking had. Voor de spijsvertering bijvoorbeeld, anijs thee heeft een goede verwarmende werking op de darmen en is daardoor goed tegen maagkrampen en winderigheid. Maar niet alleen de maag profiteert van de anijs. De slijmverdunnende en ontsmettende eigenschappen van anijs thee zorgt er voor dat anijs thee wordt ingezet bij problemen met de luchtwegen. Wie volgens een oud gezegde een glaasje anijsthee drinkt voor het slapen gaan, mag zoete dromen verwachten. Tenslotte bevordert anijs de productie van moedermelk, wordt gezegd, en geeft de melk een zoete smaak waar de baby's dol op zijn.!!!!

Vergeet niet de T-sac thee filters. Deze zijn handig in gebruik, voordelig, en goed voor het milieu. De thee bladeren krijgen meer ruimte om te trekken zodat u nog meer geniet van uw thee.

 

Vandaag voor 16.00 besteld!

Morgen in huis.